I-Mediat:

Muutosvalmennus

”HNY.n tuki kumppanina projektin aikana oli korvaamatonta. Ulkopuolinen näkemys ja ajatusten vaihto auttoi meitä rohkeasti kyseenalaistamaan sekä ratkaisemaan vaikeitakin, uudistusta vaativia omia toimintatapojamme ”.

Mervi Sirén, Projektipäällikkö/Projektiasiantuntija, I-Mediat Oy

 

I-Mediat Oy on media- ja markkinointipalveluita tarjoava yritys, joka julkaisee monikanavaisia maakunta-, paikallis- ja kaupunkilehtiä.

Projekti

I-Mediat käynnisti Verkko edellä -projektin, jonka tavoitteena oli sisällöntuotannon siirtyminen digi first -ajatteluun ja -toimintaan. HNY tuki projektia muutosvalmiuksiin keskittyvällä valmennuksella sekä käytännön työtapojen kehittämisen fasilitoinnilla.

Toteutus

Valmennus koostui sisällöntuotannon esimies- sekä tiimipäivien työpajoista, suunnittelusta sekä ennakko- ja välitehtävistä.

Tulos

Valmennus oli iso osa uuden toimintamallin suunnittelua ja jalkautusta. Valmennuksessa saatiin aikaiseksi esim. sisällöntuotannon käyttöön analytiikkaan liittyviä konkreettisia mittareita sekä onnistuttiin kyseenalaistamaan vanhoja toimintatapoja ja luomaan uusia.

Katso myös

Muru dining:

Vuorovaikutuscoachaus

”Ravintoloissa osataan pitää huolta, vieraista, viineistä ja annoksista, mutta henkilöstö ja vuorovaikutus turhan usein ollut huonoa. HNY:n tuottama treenaus toi meille paremmat eväät henkilöstön vuorovaikutukseen.”

Samuil Angelov, sommelier – restaurateur, Muru Dining