Muru dining:

Vuorovaikutuscoachaus

”Ravintoloissa osataan pitää huolta, vieraista, viineistä ja annoksista, mutta henkilöstö ja vuorovaikutus turhan usein ollut huonoa. HNY:n tuottama treenaus toi meille paremmat eväät henkilöstön vuorovaikutukseen.”

Samuil Angelov, sommelier – restaurateur, Muru Dining

 

Muru Dining on nopeasti kasvanut ja kehittynyt kolmen ravintola-alan ammattilaisen omistama yritys.

Projekti

Muru Dining halusi tarjota vuorovaikutusvalmennusta keittiömestareille ja ravintolapäälliköille työyhteisön viestinnän ja vuorovaikutuksen sekä työilmapiirin parantamiseksi.

Toteutus

HNY järjesti kaksi kolmen tunnin vuorovaikutuscoachausta, joissa mukana olivat ravintolapäälliköt ja keittiömestarit. Valmennukset sisälsivät luentoja, keskusteluja ja yhteisiä harjoituksia.

Tulos

Muru Diningin esihenkilöt saivat työkaluja toimintaansa ja ymmärrystä vuorovaikutuksen merkityksestä. Konkreettisena muutoksena he aloittivat esimerkiksi yhteiset keskiviikon työlounaat sisäisen viestinnän ja keskustelun parantamiseksi.

Katso myös

Promedical:

Tietoa uuden palvelun tueksi

Meillä oli projektin suunnitteluvaiheessa aika epämääräinen käsitys siitä, mitä tarvitsemme ja mikä on paras tapa toteuttaa projekti. HNY auttoi meitä muotoilemaan tarpeen ja vielä sellaisella tavalla, joka oli kattava mutta tehokas toteuttaa”

Patrick Francke, Head of VBHC & New Business

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä